Gaatjes prikken....dat doe je ook bij ons. Gaatjes prikken gaat op afspraak zodat wij alle tijd hebben om de gaatjes te prikken. Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. Wij prikken alleen gaatjes in het zachte gedeelte van de oorlel en niet in kraakbeen. 

Wij hebben gekozen voor het piercing systeem van Inverness. Dit systeem werkt met een push-through systeem wat ervoor zorgt dat er heel nauwkeurig en geruisloos geprikt kan worden

Inverness is het meest steriele, veilige en geavanceerde systeem om gaatjes in de oren te prikken. Met haar unieke sluiting en 100% ingekapselde oorbellen is Inverness uniek en bovenal veilig en steriel. Alle oorbellen zijn anti-allergisch en nikkelvrij

Wij hebben chirurgisch stalen oorbellen, goud vergulde oorbellen, gouden oorbellen en titanium oorbellen. De prijs wordt bepaald door de oorbel die je kiest (vanaf €29,95) 

Na het gaatjes prikken krijg je bij ons een goed advies voor de nabehandeling en heb je ook de mogelijkheid hier producten voor aan te schaffen. 

Heb je nog vragen bel ons dan even op 06-18297164

Verzorging:

Wij adviseren de oorbellen minimaal 10 weken in te houden. Zo krijgt de oorlel voldoende tijd om te genezen. Het eerste jaar is het ook belangrijk om altijd een oorbel in te houden. Ga je met vakantie neem dan altijd een reserve setje mee.  

WIj adviseren om de oorbellen minimaal twee keer per dag te verzorgen (zolang je de eerste oorbellen in hebt). Bij ons kun je verschillende verzorgingsprooducten kopen van Studex en van Inverness, dit kun je gebruiken rondom het geprikte gaatje aan de voor- en achterkant van het oor. Probeer hierbij geen watje te gebruiken, dit kan namelijk pluisjes achterlaten. In plaats hiervan zou je een tissue kunnen gebruiken. 

Bij het schoonmaken met het verzorgingslotion raden we je aan om de oorbel voorzichtig te draaien, om vastgroeien te voorkomen en er voor te zorgen dat de lotion tot diep in het gaatje kan doordringen. Let op bij het aanraken van je oorbel en je oor dienen je handen goed gewassen te zijn. 

Na douchen het oor grondig met water spoelen en vervolgens behandelen met een antisept huidverzorgingsproduct. Lichte zwelling en rood worden van het oor dat direct optreedt nadat de oorbel gezet is, is volledig normaal. Als u onze instructies opvolgt, moeten deze symptomen verdwijnen binnen de 48 uur.

Mocht je echt last krijgen van het geschoten gaatje, dan adviseren wij om de oorbel er uit te halen. Daarna is het belangrijk om het gaatje schoon te houden met een antisept en er zo min mogelijk aan te zitten. Gaat je oor echt pijn doen, wordt het heel rood en gaat het ook opzwellen? Dan kan het duiden op een ontsteking. Als je één van deze symptomen vertoont, neem dan contact op met de huisarts.

Pas ook goed op met afdrogen, haarborstellen, sjaals etc. Het is super pijnlijk als de oorbellen ergens achter blijven hangen. 

Wij prikken geen gaatjes bij kinderen onder de 16 jaar die zonder ouder/verzorger langs komen. 

Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor het optreden van infecties, uitgroei van de oorbel of problemen tijdens de genezingsperiode. Aangezien de huid kan opzwellen of beurs raken, kun je hiervan hinder ondervinden.

Ik geef geen garantie op slechte of geen correcte verzorging van de oorbellen. 

Gaatjes prikken....dat doe je ook bij ons. Gaatjes prikken gaat op afspraak zodat wij alle tijd hebben om de gaatjes te prikken.

© 2014 - 2023 Hippe Girls! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel