Ben je niet tevreden met je bestelling of een deel daarvan dan kun je dit binnen 14 dagen dit per email (info@hippegirls.nl) bij ons melden. Daarna heb je nogmaals 14 dagen de tijd de bestelling of een gedeelte daarvan aan ons te retourneren.

https://cdn.myonlinestore.eu/940b4115-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_1_formulier.pdf?t=1499174288

Graag bovenstaande formulier invullen en deze samen met de artikelen die geruild moeten worden terugsturen. Wij retourneren het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten, indien de gehele bestelling retour wordt gezonden) binnen 14 dagen aan je terug. Producten die door ons op verzoek gemaakt zijn (maatwerk) kunnen niet worden geruild. 

Je krijgt, wanneer de retour voldoet aan de retourvoorwaarden, de aankoopwaarde van het product geretourneerd. Mocht je door de retour onder het gratis verzendbedrag uitkomen, dan worden de  gemaakte verzendkosten in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. 

 

Het retouradres is: 

Hippe Girls

Zadelmakerstraat 64

1991 JE Velserbroek

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking samen met het heroepingsformulier aan ons geretourneerd te doen worden. 

De kosten van retour zenden zijn voor eigen rekening, Hippe Girls is niet aansprakelijk voor retourzendingen die kwijt raken. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde enveloppen worden door Hippe Girls niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen. Indien je een verkeerde bestelling hebt ontvangen of als er iets ontbreekt, zal Hippe Girls zorgen voor het verzenden van de juiste producten. De gemaakte verzendkosten die u maakt voor het retourneren van de foutief geleverde artikelen worden uiteraard vergoed.

Het is niet mogelijk een artikel te ruilen. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd voor een terugstorting van het aankoopbedrag. Wenst u een ander artikel dan kunt u deze bestellen in de webshop. 

Garantie:

Bij de juwelier is garantie op breuk van sieraden uitgesloten. Ga voorzichtig op met je sieraad. 

Hippe Girls geeft 1 maand garantie op haar sieraden.

Na deze periode kunt u aanspraak maken op onze coulance regeling: 

Coulance regeling: 

  • vanaf 1 maand t/m 3 maanden 40% korting op een nieuw sieraad
  • 4 t/m6 maanden 20% korting op een nieuw sieraad

(Korting wordt berekend op het bedrag wat betaald is voor het sierraad)

Breuk wordt niet erkend als fabriek- en materiaalfout, dit is gebruikersschade.

De garantie gaat in op de dag dat wij het product naar je toe sturen. Als je een sieraad kado doet en je geeft deze na deze garantie termijn adviseren wij je om het sieraad dan goed te controleren. Het is voor ons niet te achterhalen hoe vaak en hoe lang een sieraad is gedragen vandaar dat wij kiezen voor 1 maand garantie na verzending. 

Doe je sieraden af tijdens sporten, douchen, slapen, etc.

Shampoo en chemicaliën zoals aanwezig is sommige soorten shampoo'sparfum, haarproducten en chloorwater kunnen het sieraad aantasten. 

We raden u ook aan uw sieraden niet te dragen tijdens het douchen (in bad gaan), in bed of tijdens het sporten. Laat je sieraden ook niet 's nachts om en bewaar ze in een afgesloten doosje.

Is er iets mis met een sierraad, stuur ons dan een email met een foto van het mankement en het ordernummer. Wij nemen deze klacht z.s.m. in behandeling en houden je via de email op de hoogte. 

Als wij het niet via de email kunnen beoordelen kunnen wij je ook vragen het product eerst aan ons terug te sturen. 

Wij geven geen garantie op verlies 

 

© 2014 - 2023 Hippe Girls! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel