Disclaimer voor www.hippegirls.nl 

 

Hippe Girls by Gwendola Post- van Ingen (Kamer van Koophandel: kvk 60129174), hierna te noemen Hippe Girls , verleent u hierbij toegang tot www.hippegirls.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Hippe Girls behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Hippe Girls spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Hippe Girls .

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Hippe Girls. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Hippe Girls nimmer aansprakelijkheid aanvaarden. 

De haaraccessoires zijn allen met de hand gemaakt. Er dient dan ook zorgvuldig mee te worden omgegaan. Vermijd contact met water, hierdoor kunnen onderdelen loslaten. Vermijd trekken aan de accessoires, hierdoor kan schade aan het product ontstaan. Hippe Girls is niet verantwoordelijk voor evt schade aan accessoires bij het niet naleven van de zorgvuldigheid. Laat een kind jonger dan 3 jaar daarom nooit alleen met een haaraccessoires. Zij kunnen de kleine onderdelen geheel of gedeeltelijk in hun mond steken, waardoor ze kunnen stikken. 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Hippe Girls .

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Hippe Girls , behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

© 2014 - 2023 Hippe Girls! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel